PAPILIO (Un joc sobre el món de les papallones)

Ens han fet arribar aquest projecte que resulta realment interessant i didàctic. Des de la Comissió pel joc i el lleure en català us animem a participar en aquest Verkami per tal que es pugui fer possible. Desitgem que el puguem trobar ben aviat a les botigues!

“Papilio és un joc de cartes que recrea de manera divertida i didàctica la vida de les papallones. La nostra intenció és, d’una banda, oferir un joc entretingut i, de l’altra, donar a conèixer el món de les papallones i algunes de les espècies més comunes del país.

Alhora, es dóna el cas que fa aproximadament un any es van fixar els noms comuns de les papallones en català, en una col·laboració entre el Termcat, la Societat Catalana de Lepidopterologia, el Museu de Ciències Naturals de Granollers i l’Institut de Biologia Evolutiva (de la UPF). Quan ho vam saber, vam afegir aquestes denominacions a les cartes del joc per ajudar a difondre-les”.

Per obtenir més informació podeu consultar:  http://www.verkami.com/locale/ca/projects/9941-papilio

 Papilio1Papilio2 Papilio3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php