GUSPIRA (El joc dels correfocs)

En aquests moments han engegat una campanya de micromecenatge per fer realitat el primer joc de taula relacionat amb els correfocs i la seva imatgeria tradicional. Amb aquesta iniciativa, no només volen ampliar l’oferta lúdica, sinó que també volen convertir el joc en una eina de promoció de la cultura catalana. La campanya que ha de fer realitat el projecte, la fan a través de la plataforma Verkami i ofereix productes exclusius a tots aquells que hi participin.

Adjuntem l’enllaç de la campanya: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/10099

Guspira és un joc de taula divertit, àgil i apte per a tots els públics, que està inspirat en el món del foc, els diables, les bèsties i tot el que envolta un correfoc, una de les festes populars més vistoses i espectaculars que existeixen en la cultura catalana. Entre les cartes que formen part del joc, hi trobem elements tan característics d’aquesta celebració com ara el Drac, la Víbria, la Guita, els Diables o els Tabalers, sense descuidar-nos els Correfocaires, els valents que salten i ballen sota el foc.

Per a més informació:

http://www.guspirajoc.com

Carta Bou (Guspira) Cartes de correfocs (Guspira) Cartes de figures especials (Guspira) Cartes de carrer (Guspira) Cartes de diables (Guspira) Cartes de Pirotècnia (Guspira)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php