Octubre: Juguem a l’Scrabble en català!

Aquest mes d’octubre, els aficionats a l’Scrabble d’Andorra i de Vilafranca del Penedès estan de sort: la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) ha anunciat la celebració de tres campionats d’aquest famós joc de taula en territori de parla catalana. I atenció! Perquè en venen molts més.

1

· El dissabte 22 a les 10 del matí, se celebrarà a la Biblioteca Comunal d’Encamp (Andorra) el I Campionat Internacional de Scrabble en Català d’aquesta població. Es tracta d’una competició per a majors de 16 anys que constarà de cinc rondes repartides al llarg del dia.

Els premis que ofereixen són d’allò més atractius: el primer premi és ni més ni menys que un iPad! El segon classificat s’endurà un joc de Scrabble. El que més crida l’atenció és l’anunci de dos guardons més: es donarà una lot de llibres a qui faci la millor jugada de paraules de fauna autòctona andorrana, i es recompensarà a qui esdevingui el millor jugador d’Encamp o rodalies!

Per a inscriure-us en aquest concurs, que és GRATUÏT, heu d’enviar un mail a fedintscrabblecatala@gmail.com

Per a més informació, cliqueu aquí.

 

· Al llarg del dilluns 24, en motiu del Dia Internacional de les biblioteques, se celebrarà la cinquena edició del ja veterà Campionat de Scrabble en català del Pas de la Casa, també a Andorra.

Aquest campionat comptarà amb dues categories: una d’infants fins a 15 anys, i una d’adults a partir de 16 anys.

Les inscripcions es poden fer al mateix mail que el Campionat d’Encamp, o bé de manera presencial a les biblioteques de la zona.

Pel que fa als guardons, seran molt similars als del Campionat d’Encamp.

Per a més informació, cliqueu aquí.

 

· El dissabte 29,cartell_3r camp Vilafranca a les 10h, en aquest cas, a Catalunya, s’iniciarà el III Campionat de Scrabble en català de Vilafranca del Penedès.

El concurs tindrà lloc, com és usual, a la capella de Sant Pelegrí del Vinseum, i per participar-hi caldrà abonar el donatiu de 10 euros.

A diferència dels altres dos concursos, aquest Campionat constarà de sis rondes, repartides equitativament entre el matí i la tarda.

En aquest campionat, els participants es disputen CINC premis que consten de productes locals. A més del pòdium, es premiarà la jugada amb més puntuació amb la lletra V, i també es reconeixerà el millor debutant de la jornada.

Per a més informació, cliqueu aquí.

 

Si voleu participar en algun campionat de Scrabble, però no podeu anar als concursos d’aquest mes d’octubre, o si us queden massa lluny, no patiu! Podeu consultar aquest calendari de la temporada 2016-2017 de campionats organitzats per la FISC.

Hi ha campionats de Scrabble per cada racó dels Països Catalans. Troba’n el teu i… a jugar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php