El 16 de maig, coneixerem els guanyadors del 1r Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català

Aquesta setmana ha finalitzat el termini d’entrega de jocs del 1r Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català. La Plataforma per la Llengua ha rebut 13 maquetes de jocs elaborats pels alumnes de les escoles participants. El pròxim 16 de maig, coneixerem els guanyadors a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona.

La Plataforma per la Llengua ha engegat enguany el 1r Concurs Tísner de creació de jocs de català. L’objectiu del concurs, adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat de Barcelona, és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana. L’èxit de convocatòria i participació d’aquest primer concurs ens permet anunciar-vos que, de cara la pròxima edició, el concurs arribarà a totes les escoles de Catalunya! Fins al pròxim 16 de maig, dia en què celebrarem l’acte d’entrega de premis, els membres del jurat del guardó deliberaran quines són les aules guanyadores dels 3 premis que s’entregaran a la Fàbrica Fabra i Coats. Un jurat molt especial format pels periodistes, Màrius Serra i Salvador Alsius, l’expert i col·leccionista de jocs de tauler, Oriol Comas, el director de Devir i principal editor de jocs de taula en català, Joaquim Dorca, i, en representació de l’ONG del català, la cap d’àrea del joc i el lleure en català, Isabel Romano. La Plataforma per la Llengua vol mostrar el seu agraïment per la participació en aquesta primera edició del concurs Tísner i desitjar molta sort a totes les escoles participants: Escola El Turó, Jesuïtes Gràcia-Escola Kostka, Concepciòn Arenal, Escola Sant Gregori, Alexandre Galí, Escola Projecte, Escola Nausica, Col·legi Miró i Jesuïtes Poble Sec – Col·legi Sant Pere Claver.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php